Holistische verzorgingen

GuaSha Glow Ritual

75 min - 120€


Door het lymfestelsel af te voeren, de bloedstroom te activeren en de vitale energie van de huid te doen herleven, helpt Gua Sha gifstoffen uit uw huid te verwijderen om een ​​onmiddellijke boost van glans en vitaliteit te geven. Na een diepe maar zachte reiniging, een lichte peeling, een zintuiglijke mist en een verhelderend masker begint de Gua Sha-massage.


In één sessie worden de gelaatstrekken verfijnd, worden het gezicht en de ogen voller en worden fijne lijntjes gladgestreken. De expertise en zachtheid van onze gezichtsspecialisten zullen uw geest ook in een bijna meditatieve staat van welzijn brengen.


Rozenkwarts, bekend als de steen van onvoorwaardelijke liefde, straalt trillingen van liefde en vreugde uit. Het belichaamt krachtige helende eigenschappen die gunstig zijn voor zowel de fysieke als de emotionele gezondheid.

Susthata Therapie

120 min - 275€


Deze 2 uur durende behandeling is een weldaad voor huid en ziel.

Een “A la Carte” behandeling waarbij we inzoemen op wat u, uw huid en uw geest het meest behoefte aan hebben. Naast een intensieve gelaatsverzorging op maat, geniet u ook van heerlijke massages die u volledig laten ontspannen.


Revitaliserende huidverzorging met Aloë Vera die volledig absorbeert en alle werkzame stoffen van de kostbare genezings-en verjongingsplanten mee neemt naar de diepe huidlagen. Een werking die u op uw huid kan zien en voelen. Ontspannende massages worden gebruikt in een programma dat speciaal voor u is ontworpen en u meeneemt in een wereld van welzijn, een onvergetelijke ervaring van ontspanning,


Een moment waarop de tijd stilstaat, ver weg van de stressvolle drukte van het leven, een tijd om uw zintuigen wakker te maken, de natuurlijke schoonheid van uw huid te onthullen, op te laden en opnieuw contact te maken met uw innerlijke zelf.


Lichaam, geest en ziel zijn weer harmonieus op één lijn, waardoor je van binnenuit kunt stralen.

Oorkaars Therapie

30 min - 50€


Een Oeroude therapie die lichaamszuiverend werkt.


Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een "bevrijdend" aanvoelende drukregeling in het oor- voorhoofd- en bijholten gebied.

Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk- en pijnverminderend, vooral in hoofd- en oorgebied. Spontaan kan dit eveneens een vrijere neus ademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Bovendien geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.


Rejuvenation Treatment

100 min - 195€


Luxe verwenbehandeling!


Geselecteerde, adaptogene planten ontplooien hun volledige kracht precies daar waar het nodig is. Hun intelligentie is uniek.

Elke huid krijgt precies wat ze nodig heeft.


Het ritueel begint met een voetmassage. Dit wordt gevolgd door reiniging en peeling van het gezicht. Een hoofdmassage zorgt voor diepe ontspanning. Nu worden de waardevolle actieve ingrediënten op de huid aangebracht en in de diepe lagen van de huid getransporteerd met een aloë vera verse plant bladmassage. Een regeneratiemassage ontspant en verzacht ook de spieren, een yoga massage versterkt het bindweefsel. Tijdens het masker dat volgt, kunt u genieten van een hand- en armmassage.Herwin een zachte, strakkere en stralende huid dankzij

deze intensieve verjongingsbehandelingen
HO'OMAHA Therapie

100 min - 145€


De perfecte behandeling om bij te komen van het drukke leven of om jezelf te verwennen met een ontspannend me-time moment.


Een kenmerkende rug massage om zowel lichaam als geest te ontspanen. Deze holistische massage verlicht gespannen spieren en vermindert stressniveaus, terwijl de energie in het lichaam wordt hersteld en opnieuw wordt afgestemd. Met behulp van zacht verwarmde massageolie masseren we de rug en richten we ons op de probleemgebieden om specifieke spanningspunten los te maken.


Na de massage kan u genieten van een anti-stress gelaatsvezorging. Met een voetreinigingsritueel begint het ontspanningsproces.

De zachte reiniging, peeling, intensieve massage en een masker vormen de basis van deze gezichtsbehandeling. Een verzorging van het gezicht, hals en decolleté vol werkzame stoffen.


Geef uzelf de tijd om te onthaasten, te vernieuwen, nieuwe energie op te doen, om u mooi en vitaal te voelen.